Jouw privacy vinden wij belangrijk. Met de komst van de nieuwe wetgeving (AVG) hebben we een aantal zaken in ons bestaande privacybeleid verduidelijkt. Lees Meer.
ik snap het

Geschiedenis

Emergo Textile Projects (ETP) BV is opgericht in 1997, destijds als onderdeel van McGregor Fashion Group. Tegenwoordig opereert ETP volledig autonoom.

ETP is specialist in ontwerp, productie en full-service project management van exclusieve bedrijfskledingprojecten. 

ETP heeft zich in 20 jaar een belangrijke positie verworven in de Nederlandse markt voor exclusieve bedrijfskledingprojecten en bedient grote namen en gerenommeerde merken in binnen- en buitenland.

Het succes van ETP is te verklaren door de combinatie van passie, creativiteit, daadkracht, professionaliteit, betrouwbaarheid, kennis en ervaring, gekoppeld aan een organisatie en een logistiek apparaat die onmisbaar zijn voor een geslaagde uitvoering van de meest complexe projecten. Dat het ontwerp en de kwaliteit van het product onderscheidend zijn spreekt voor zich.

 

Over ETP

ETP projecten lopen uiteen van casual functionele kleding en smaakvol ontworpen werkkleding tot volledige formal wear-collecties.

Full-service project management, alles in één hand: dat is wat ETP uniek maakt. ETP neemt de klant het hele project uit handen: vanaf het eerste ontwerp en de monsters tot het voorraadbeheer en de distributie en service van dag tot dag. Daarbij zorgt ETP voor een exclusief online bestelsysteem en kan er te allen tijde een beroep gedaan worden op de ETP Servicedesk. De project manager is vast aanspreekpunt voor de klant, leidt elk project in goede banen, bewaakt de planning en adviseert de klant.

Het ETP-team bestaat uit zeer ervaren professionals die allen proactief, flexibel en servicegericht zijn.

Kernwaarden

Onze kernwaarden worden door alle teamleden nageleefd:

  • No future without ambition
  • Don’t settle for mediocrity
  • Curiosity takes you further
  • Partnership is vital
  • Willing to confront
  • Celebrate success!Full service bedrijfskledingprojecten zijn complex: daarbij worden alle talenten aangesproken en dat is ETP op haar best.

Missie

ETP biedt klanten in bestaande en nieuwe markten de best mogelijke propositie op het gebied van representatieve bedrijfskleding: met creatieve concepten, hoogwaardige producten en marktconforme prijzen. Met een gedreven en professioneel team biedt ETP eersteklas service en begeleiding van het project vanaf de start. Daarbij levert ETP een waardevolle bijdrage aan dit deel van het bedrijfsproces van haar klanten en bouwt zo een langdurige en vruchtbare samenwerking met haar opdrachtgevers.