Jouw privacy vinden wij belangrijk. Met de komst van de nieuwe wetgeving (AVG) hebben we een aantal zaken in ons bestaande privacybeleid verduidelijkt. Lees Meer.
ik snap het

ABN AMRO

ETP maakt sinds 2002 de bedrijfskleding voor ABN AMRO. De eerste collectie heette ‘Style’ en werd begin 2003 gelanceerd. Vorig jaar werd ETP opnieuw gekozen om een nieuw concept te ontwerpen, de vijfde collectie voor ABN AMRO! Vanaf dit najaar zal de kleding worden gedragen door een groot deel van de ABN AMRO medewerkers.

De nieuwe collectie heet ‘Connected’. Deze naam staat symbool voor de herkenbare en professionele uitstraling die ABN AMRO medewerkers met elkaar én met de klant verbindt.

Het resultaat is geweldig! Een mooie en bijzondere collectie: zakelijk met een eigentijdse twist. Voor de heren bestaat de nieuwe collectie uit stijlvolle, modern gesneden pakken in een diepe grijsblauwe tint, te combineren met slim-fit shirts in een aantal kleuren. Alle modellen voor de dames vallen op door het ‘cleane’ ontwerp en de mooie pasvorm. Om de collectie tot één mooi en gebalanceerd geheel te maken, zijn enkele bijzondere accessoires toegevoegd in frisse en felblauwe tinten: een kleurenpallet passend bij ABN AMRO.